Saturday, September 1, 2024
Appetizers | Starters | Entrées
Pan-fried scallops with lemon butter and dill
Pan-Seared Scallops with Lemon Butter and Dill
Coquilles Saint-Jacques poêlées avec beurre au citron et aneth
Intermediate court | Cour intermédiaire
Cream of asparagus soup with crème fraîche and chives
Asparagus Cream Soup with Crème Fraîche and Chives
Velouté d'asperges à la crème fraîche et ciboulette
Main course | Plat principal
Fillet of beef with red wine sauce, potato gratin and green beans
Beef Tenderloin with Red Wine Sauce, Potato Gratin, and Green Beans
Filet de bœuf sauce au vin rouge, gratin de pommes de terre et haricots verts
Cheese course | Couloir à fromage
Selection of regional cheeses with fig jam and nuts
Selection of Regional Cheeses with Fig Jam and Nuts
Filet de bœuf sauce au vin rouge, gratin de pommes de terre et haricots verts
Dessert
Chocolate fondant with vanilla ice cream and fresh berries
Fondant au chocolat avec glace à la vanille et baies fraîches
Chocolate Fondant with Vanilla Ice Cream and Fresh Berries
Menu price:
CHF 75.–
including 8.1 % value added tax